Eveniment Social Link: Roadmap for sustainable projects – Cum construim proiecte pe termen lung, de la idee la implementare. Speaker: Cristina Horia, Fundatia Sensiblu

COPERTA SITE

Miercuri, 18 iunie, Social Link aduce în discuție modalitatea de construcție a proiectelor pe termen lung, de la idee la implementare. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19:00 în cadrul Connect HUB (Bulevardul Dacia, nr. 99, etaj 4), iar speakerul invitat este Cristina Horia, director executiv, Fundația Sensiblu.

 

DE CE SĂ VII LA EVENIMENT

 • Vei primi      informații despre:
  • Cum să alegi ideea unui proiect;
  • Cum creezi strategia proiectului de la alegerea partenerilor până la măsurarea impactului;
  • Care sunt vectorii care pot să mențină proiectul durabil în timp.
 • Toate informațiile vor fi pliate pe un studiu de caz real;
 • Îți vei putea promova propriului proiect de  responsabilitate socială;
 • Networking.

 

TEMA EVENIMENTULUI: Roadmap for sustainable projects – Cum construim proiecte pe termen lung, de la idee la implementare

 

SPEAKER: Cristina Horia

Cristina HORIA și-a început activitatea în domeniul responsabilității sociale în urmă cu doisprezece ani și este  director executiv al Fundației Sensiblu, divizia de responsabilitate socială a grupului A&D Pharma. La nivelul companiei, dincolo de coordonarea activității fundației, este responsabilă de menținerea relației cu comunitatea și cu organizațiile non-guvernamentale și este implicată în dezvoltarea campaniilor de marketing social și a programelor adresate angajaților.

Este absolventă a Facultății de Asistență Socială și Sociologie și al unui master în Politici Sociale Europene, ambele în cadrul Universității București. A urmat cursuri de management performant, management de proiect, implicare a părților co-interesate și formare de formatori, fiind trainer acreditat ANC. În această calitate, a dezvoltat curricule de formare în domeniul responsabilității sociale și a susținut sesiuni de training la care au participat peste 300 de specialiști.

În cadrul unor proiecte cu finanțare europeană, a publicat 4 ghiduri pe tema responsabilității sociale, alături de un colectiv de autori, și a făcut parte din echipa de traineri care a format prima serie de 160 de manageri în responsabilitate socială certificați ANC.

ACCESUL LA EVENIMENT

Taxa de participare la eveniment este de 50 de RON (nu se percepe TVA, coffe break inclus)

Accesul la eveniment se face pe baza rezervării și a confirmării înscrierii.

Plata se poate face fie directla eveniment fie prin transfer bancar. Dacă decideți să faceți plata direct puteți plăti la intrare cu cardul sau cash dacă sunteți persoană juridică și numai cu cardul dacă sunteți persoană fizică.

Dacă doriți să faceți plata prin transfer puteți transfera taxa în  contul Social Responsibility Agency (inregistrata la Registrul Comertului ca SC SOCIAL PROGRESS SRL) care coordonează proiectul Social Link: RO42 RZBR 0000 0600 1626 7022 deschis la Raiffeisen Bank, CIF 32468159. Dovada plății se va trimite prin e-mail la: diana.serban@sragency.ro, însoțită de următoarele informații: numele dvs., compania, funcția și date de contact.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

19:00-19:15 – Înregistrarea participanților

19:15-20:05 – Prezentare participant si Speech Cristina Horia

20:05- 20:15 – Pauză

20:15 – 20:45 – Q&A participanti

20:45-21:15 – Networking

 

ACCESUL LA EVENIMENT PRESUPUNE:

 • Atitudine profesionistă;
 • Cărți de vizită;
 • Respectarea orei de începere a evenimentului;
 • Plata taxei de participare la eveniment.

 

 

 

PARTENERI MEDIA

Social Responsibility Magazine, ABC Antreprenori, România Pozitivă, Big City Life, Educativa, EDMUNDO, PRIME Romania, Calendar Evenimente, Nonguvernamental, Connect HUB.

DESPRE SOCIAL LINK

Social Link este un proiect de responsabilitate socială coordonat de Social Responsibility Agency în parteneriat cu Social Responsibility Magazine. Prin intermediul lui inițiatorii își propun să încurajeze dezvoltarea conceptului de responsabilitate socială în România prin facilitarea dialogului, față în față, între cei care inițiază proiecte de responsabilitate socială și cei care ar putea să le finanțeze precum și între posibilii parteneri în elaborarea acestui gen de proiecte. Social Link militează pentru un dialog continuu și constant între reprezentanți ai companiilor, ONG-urilor, dar și ai mediului politic.

Contact:

Diana Serban/Project Manager

diana.serban@sragency.ro

Bd. Dacia, nr.99 – Connect HUB

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reload Image
Enter Code*:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On Facebook